Rituale For Bruk

For å sørge for at du får fult utbytte av ditt Ilado-Paris mammasmykke har vi laget 4 enkle ritualer du du gjøre når dere trenger å slappe av og stresse ned. Disse kan du gjøre flere ganger daglig og hver gang vil kunne oppleves som positivt for dere begge.  Det beste er om du kan finne et sted med ro rundt deg, men det er fult mulig å gjennomføre ritualene akkurat der du kjenner at du trenger det og har lyst. Lukk øynene og pust dypt og rolig - legg en hånd på hjertet ditt og en hånd på magen for å oppnå kontakt med barnet. Når du har funnet roen kan du gjennomføre ritualene som beskrevet under - se også videoen for enkel forklaring. 

Bølgen

Legg kulen i håndflaten og før hånden i en bølgebevegelse langs magen - la kulen rulle frem og tilbake i håndflaten og la den komme borti magen.

Smilet

Hold smykket inntil magen som på bildet - la det rulle frem og tilbake over magen i en smile-bevegelse. Prøv å se for deg at babyen smiler tilbake til deg inni magen

Kjærtegnet

La smykket dunke lett ned på magen - så drar du smykket opp eller ned langs magen som om det var babyen du skulle kjærtegne med smykket. 

Sirkelen

Legg en hånd på undersiden av magen på betryggende og beskyttende måte mens du ruller smykket i en stor sirkel rundt navelen. 

Se Videoen